menusearch
armanedena.ir

وداع بی نظیر باپیکراستاد داوری دردهدشت

تقویم
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
جستجو
هدر سایت

وداع بی نظیر باپیکراستاد داوری دردهدشت

(13)
(0)
اشتراک خبر در شبکه های اجتماعی اشتراک
تاریخ درج خبر شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳
وداع بی نظیر باپیکراستاد داوری دردهدشت

پیکر استاد زنده یاد حاج فریدون داوری درشهر دهدشت به خاک سپرده شد.

پیکر استاد پس ازوداع باشکوه درشهر یاسوج به شهر دهدشت منتقل شد و در میدان مرکزی شهر پس از اقامه نماز به امامت آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج و پس از سخنرانی مسئولان و مدیران شهرستانی و استانی ازجمله مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ،خوانندگان محلی درسوگ این شاعر نویسنده توانمند به اجرای شروه خوانی پرداختند .دختر زنده یاد استاد حاج فریدون داوری هم به ایراد سخن پرداختند و پس از آن بر دوش مردم فرهنگ دوست شهرستان کهگیلویه واستان کهگیلویه و بویراحمد در پارک شهید دستغیب به خاک سپرده شدند.

 

حاج فریدون داوری از شاعران پیشکسوت در استان کهگیلویه و بویراحمد است که سروده‌های حماسی و آیینی وی همراه با نوای موسیقی محلی زمزمه گوش و دل هم استانی‌ها و لرتباران است و مردم این دیار نیز با خاطرات و شعر‌های این شاعر نام آشنا زندگی می‌کنند.

شعر او، نه تنها آینه‌ای از احساسات عمیق انسانی است، بلکه گنجینه‌ای از فرهنگ و هنر این سرزمین به شمار می‌رود.
او با دو دهه تلاش و پژوهش، مرز‌های ادبیات را گسترش داده و با نگارش ده‌ها کتاب، به ویژه در زمینه هشت سال دفاع مقدس، یاد و خاطره آن دوران را در دل‌ها زنده نگه داشته است.
آثارش، از نوحه‌های عاشورایی، مقالات علمی تا شعر احساس، همگی نشان از تعهد و عشق او به فرهنگ و ادب این سرزمین دارد.
داوری با کلماتی ساده، اما عمیق، دلی پر از عشق را به تصویر می‌کشید و این احساسات، نه تنها در شعرش بلکه در زندگی‌اش نیز نمایان است.
استاد داوری، با اهدای ۲ هزار جلد کتاب به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشان داده است که عشق به علم و ادب، هیچ‌گاه از بین نمی‌رود و همواره در دل‌های ما زنده خواهد ماند.
داوری ورود به عالم شعر و شاعری را از همان دوران نوجوانی و جوانی و با آن طبع شاعرانه و شیرین سخنی آغاز کرد و امروز به یکی از اسطوره‌ها در عرصه هنر و ادبیات و شعر آیینی در میان دوستداران و اصحاب فرهنگ و هنر شناخته می‌شود.
کسب رتبه نخست کنکور تربیت معلم، کسب رتبه ۲ در کنکور سراسری و ورود به دانشگاه شیراز در فارغ التحصیلی جز ۲۰ نفر اول بخش ارشد در دانشگاه آزاد نجف آباد از جمله سوابق تحصیلی داوری است.
او در سال ۱۳۶۶ به دانشگاه شیراز راه یافت و در رشته زبان وادبیات فارسی همچون دوره تربیت معلمی خود با رتبه ممتاز فارغ التحصیل وکارشناس شد.
پس از تحصیل در سمت‌های امور تربیتی آموزش و پرورش دهدشت، مسئول آموزش دانشگاه پیام نور، رئیس اداره ارشاد اسلامی گچساران، معاونت اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کار کرد
داوری در قالب‌های کلاسیک غزل، مثنوی، قصیده و دو بیتی شعر می‌سراید ولی شاهکارش را در غزل‌های ایلیش نمایانده است.
اشعار محلی را در دو قالب غزل و مثنوی سروده و زیبایی سخن او همراه با سادگیش باعث دلنشینی شعرش شده به گونه‌ای که در حا فظه ایلی و فرهنگی استان از او چهره‌ای ماندگار ساخته است

نظرات کاربران ( 1 نظر )
علی
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳
پاسخ
()
()
  علی
روحش شاد
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام