به گزارش خبرآرمانِ دنا به نقل از ایرنا؛هوشنگ بازوند در این بازدید میدانی از طرح های عمرانی و جاده ای کهگیلویه بزرگ گفت: این جاده یکی از محورهای پرتردد و در عین حال حادثهخیز استان است که نیاز اساسی به بهسازی و ایمنسازی دارد.
وی افزود: طی برنامهریزیهای انجام شده، ۱۶ کیلومتر از این جاده بهطور قطع به مناقصه خواهد رفت و اعتبار مورد نیاز آن در کمترین زمان ممکن تأمین و فرایند اجرای آن شتاب بخشی خواهد شد.
همچنین در صورت تأمین اعتبار، ۹ کیلومتر باقیمانده نیز به پروژه اضافه و تکمیل خواهد شد.
بازوند با اشاره به اهمیت این محور به عنوان نقطه اتصال به استانهای خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، خاطرنشان کرد: با بهسازی و ایمنسازی این جاده، میتوان امیدوار بود که تصادفات و حوادث جادهای در این مسیر به طور محسوس کاهش یابد.
بازوند در پایان تأکید کرد که وزارت راه و شهرسازی با جدیت پیگیر تأمین اعتبار و اجرای پروژههای ایمنسازی جادهها در سطح کشور است و تلاش دارد تا ایمنی سفرها را برای شهروندان بهبود بخشد.
معاون وزیر راه با اشاره به وضعیت نامناسب ورودی شهر دهدشت از سمت سوق هم گفت: به نظر میرسد از سال ۹۴ به بعد هیچ ارزیابی برای خرید زمینهای تجاری اطراف ورودی صورت نگرفته و از زمان طراحی محور، تدبیری برای این تقاطع اندیشیده نشده است.
به گفته مسئولان، قرار است از دهدشت به سمت سوق و بهبهان، روگذر و زیرگذر احداث شود.
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدیدگفت: مسیر جاده دهدشت خیرآباد همواره از پرخطرترین و حادثهخیزترین نقاط شهرستان کهگیلویه و استان به شمار میرود و ایمنسازی آن جزو اولویتهای دولت و مدیریت اجرایی استان و شهرستان است.
جاده دهدشت ـ پاتاوه ( اتصال خوزستان ـ به مرکز کشور) با دو خطه شدن این جاده ارتباطی شهرستان کهگیلویه به بنادر جنوبی متصل میشود.
وی یکی از مشکلات این جاده را احداث زیرگذر و روگذر در تقاطع جاده دهدشت ـ سوق دانستو گفت که تامین اعتبار اجرای این مهم در اولویت برنامه ها قرار دارد.
موحد گفت: بهسازی این جاده ( از دهدشت تا یک کیلومتر مانده به تونل پاد ) به اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای واگذار شد و به زودی عملیات آن آغاز میشود.
موحد به اجرای خط دوم جاده دهدشت ـ خیرآباد و خیرآباد به دهدشت اشاره کرد و افزود: با دو خطه شدن این جاده ارتباطی شهرستان کهگیلویه به بنادر جنوبی متصل میشود و در دیدار با رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی این موضوع مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد امسال به مناقصه برود.
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی مسیر یاسوج ـ باغچه سادات و جلیل را از دیگر راه های ارتباطی و مهم این منطقه دانست و بیان کرد: سال گذشته با تخصیص اعتبار از وزارت راه و شهرسازی بخشی از روکش آسفالت این مسیر انجام شد و امسال نیر این مسیر ارتباطی با اعتبار تخصیص یافته از محل مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت از منطقه دمه و میانتنگان به جاده ملی پاتاوه به دهدشت متصل میشود.
موحد تصریح کرد: با اجرای این طرح فرصت ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری در منطقه سادات امام زاده علی و طسوج چرام فراهم میشود.
وی یکی دیگر از مناطق گردشگری در این استان را منطقه طسوج دانست و گفت: با پیگیری هایی که از وزارت نفت انجام شد اعتبار خوبی برای بازسازی و بهسازی جاده این منطقه اخذ و امیدواریم که این طرح امسال به مناقصه برود.
موحد یکی دیگر از اقدامات برای خروج شهرستان چرام از بن بست ارتباطی را بهره برداری از تونل دیل دانست و عنوان کرد: با پیگیری نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی این طرح مجددا تامین اعتبار شد.
وی جاده چرام ـ به باشت را از دیگر طرح های مهم برای توسعه راههای ارتباطی دانست و گفت: تخصیص اعتبار این طرح انجام شد و امسال نیز عملیات اجرایی این طرح در چند مرحله آغاز میشود.
موحد همچنین به توسعه جاده های ارتباطی در شهرستان لنده اشاره کرد و افزود: جاده لنده ـ تشان مهمترین مطالبه مردم این منطقه است که خوزستان را به کهگیلویه و مرکز کشور متصل میکند.
روشنایی تونل های جاده پاتاوه - دهدشت در اولویت شرکت زیرساخت
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین با اشاره به رفع نقاط حادثه خیز و روشنایی تونل های جاده پاتاوه - دهدشت هم گفت: پروژه تکمیل روشنایی تونلهای پاتاوه - دهدشت علاوه بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال نفت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از سازمان برنامه و بودجه اعتبار دارد که شرکت زیرساخت نباید دست روی دست بگذارد و باید به دنبال جذب این پول برود.
مشکلات زیرساختی جادههای کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار یکی از مهمترین معضلات زیرساختی شهرستان لنده، نقطه اتصال این شهرستان به جاده دهدشت - پاتاوه است که مطالبه جدی مردم این شهرستان است.
یکی دیگر از مطالبات جدی مردم کهگیلویه رفع موجهای موجود در مسیر دهدشت تا تونل کوه پات است که این موضوع مورد توجه معاون وزیر راه و شهرسازی و نماینده مردم شهرستان کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی نیز قرار گرفت.
بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، نزدیک به یک کیلومتر از این مسیر که به علت نشست زمین، وضعیت ناایمنی پیدا کرده است، ابتدا بتنریزی و سپس آسفالت خواهد شد. به گفته معاون عمرانی استاندار و معاون وزیر، زمان لازم برای بتنریزی و آسفالت حدود دو ماه به طول خواهد انجامید که در این مدت، مسیر مسدود خواهد شد.
شهامت، معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با تاکید بر ضرورت آمادهسازی مسیر جایگزین، اعلام کرد : در صورت نیاز جاده قدیم دهدشت به چاروسا به عنوان مسیر جایگزین در نظر گرفته خواهد شد.
پیگیریهای نماینده کهگیلویه بزرگ برای حل مشکلات زیرساختی شهرستان سید محمد موحد، نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، از تلاشهای مکرر خود برای حل مشکلات زیرساختی شهرستان کهگیلویه خبر داد.
وی بیان کرد : پس از برگزاری جلسات متعدد با رئیسجمهور و وزیر راه و شهرسازی، در پی این مذاکرات، دستور حضور معاون وزیر در شهرستان کهگیلویه صادر شده است تا مشکلات موجود را از نزدیک بررسی کرده و تدابیری مناسب برای مردم شریف این شهرستان اتخاذ شود.
موحد همچنین از به مناقصه رفتن باند دوم پروژه خیرآباد به دهدشت در اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: «این پروژه یکی از نیازهای اساسی شهرستان است و امیدواریم با پیگیریهای مستمر، مراحل اجرایی آن هرچه سریعتر آغاز شود.»
وی تاکید کرد : حل مشکلات زیرساختی شهرستان کهگیلویه از اولویتهای اصلی وی در دوره نمایندگیاش است و با همکاری مسئولان دولتی، تلاش خواهد کرد تا شرایط بهتری برای زندگی مردم فراهم آورد.
این نماینده مجلس از مردم عزیز شهرستان کهگیلویه خواست تا با صبر و همکاری، در پیگیری حقوق خود و توسعه
منطقه، همراه باشند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری «آرمان دنا»ندای مردمی پیشرفت، اخبار گوناگون استان کهگیلویه و بویراحمد با تکیه برپیشرفت و توسعه اقتصادی
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.