به گزارش خبر آرمانِ دنا به نقل از ایرناـ کهگیلویه و بویراحمد با وجود دارا بودن افزون بر۴۰درصد گونه های گیاهی، ۱۰درصد روان آبهای ایران، پوشیده از انبوه جنگل های بلوط، کریدور شمال به جنوب کشور بودن، داشتن ۲۸۰ تفرجگاه طبیعی، ۷۵۰ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی و ظرفیت های سرشار اما همواره با محرومیت عجین است و بالای ۲۶ درصد این استان زیر پوشش نهاد حمایتی کمیته امداد است.
کهگیلویه بویراحمد استانی بوده که همواره نرخ بیکاری در آن سوژه رسانه ها بوده و طی یک دهه گذشته میزان نرخ بیکاری در این استان به طورمیانگین از ۱۴ تا ۱۷ درصد در نوسان بوده است.
اما با وجود این همه ظرفیت های سرشار و داشته ها و قابلیت های منحصر به فرد اما همواره از توسعه نیافتگی رنجور بوده است و یکی از استان های با بیشترین آمار بیکاری، محرومیت و خانواده های زیر پوشش نهادهای حمایتی به شمار میرود.
ضروری است تا با ایجاد یک شبکه ارتباطی قوی، تعاملات گسترده و همدلی میان نخبگان،، رسانه ها و نهادهای متولی برای رفع چالش های موجود و محرومیت زدایی و کاهش میزان فقر و مشکلات معیشتی مردم گام های اساسی برداشت.
در همین راستا کمیته امداد امام کهگیلویه وبویراحمد پیش قدم شده است و با نشست های متفاوت، معنا دار و تعاملی با اصحاب رسانه، صدا و سیما و پایگاه های خبری به دنبال ان است تا بتوان از این رهگذر نسبت به جلب و جذب خیرین و سرمایه گذاران و حساسیت جامعه و متولیان امر و آگاهی بخشی خانواده ها و جامعه برای زدودن غبار فقر و محرومیت از چره این استان گام های اساسی برداشت.
مدیرکل کمیته امداد امام کهگیلویه وبویراحمد در این زمینه معتقد است که میتوان با ایجاد تعامل دوسویه و ارتباط تنگاتنگ با رسانه ها به بسیاری از مطالبات و خواسته های جدی مددجویان پاسخ مثبت داد.
اصغر قلی پور تصریح کرد: یکی از مهمترین کارکرد رسانه ها در این رهگذر جلب و جذب خیرین و افراد دارای تمکن مالی است که با ایجاد پویش های مختلف و ارتباط موثر رسانه ها میتوان از این ظرفیت بهره لازم را برد.
وی یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از نهادهای بر گرفته از اندیشههای انقلاب و امام راحل است که امروزه با کارکردهای گسترده سعی در کاهش محرومیت ها و کمک به خانواده های نیازمند را با روش ها و راهبردهای متفاوت در دستور کار قرار داده است.
وی یکی از مهمترین راهکارها برای کمک به خانواده های نیازمند و کاهش میزان ورودی به کمیته امداد را از رهگذر توانمندسازی و بهره گیری مددجویان از تسهیلات اشتغالزایی دانست و گفت: این راهبرد بیش از یک دهه است که در کمیته امداد آغاز شده و گام های مثبتی تاکنون در این راستا و برای درآمدزایی و کمک به معیشت خانواده ها و ایجاد اشتغال مددجویان و سایر افراد انجام شده است.
طبق آخرین آمارها، سال گذشته ۱۰۰ هزار خانوار از مددجویان تحت پوشش این نهاد در کشور خودکفا و از حمایت کمیته امداد خارج شدند. امسال هم تاکنون برای ۱۵۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی بیان کرد: در راستای اجرای همین سیاست و راهبرد و با ارایه خدمات به جامعه هدف، توانمند ساختن و خودکفایی خانوارها و مددجویان زیر پوشش و در قالب تسهیلات اشتغالزایی ظرف یک سال گذشته ۲هزار و ۷٠٠مددجو در کهگیلویه وبویراحمد و در همین راستا خودکفا شدند.
۴۲ هزار نفر از افراد تحت حمایت کمیته امداد در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد مستعد اشتغال هستند که این افراد بین ۱۸ تا ۶۰ سال سن دارند.
پویش هر ایرانی یک صندوق صدقه
قلی از آغاز پویش جدیدی به نام هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی خبر داد و گفت: این پویش همزمان با سال جدید و با هدف تسهیل در تحقق نیات خیرخواهانه مردم و خیران آغاز شده است.
وی تصریح کرد: مردم نیکوکار ایران اسلامی میتوانند با ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳ لینک ثبتنام https://sama.emdad.ir/Sama/NewEshterak/۲۶۰۰۰ صندوق صدقه الکترونیکی را دریافت کنند.
قلی پور اضافه کرد: لینکهای اختصاصی ثبتنام صندوق صدقه الکترونیکی به صورت ملی و استانی در سامانههای اطلاعرسانی کمیته امداد، در دسترس قرار گرفته است.
وی گفت: هدف کمیته امداد امام خمینی در ترویج جمع آوری صدقات از خیرین و مردم نیکوکار به روش مجازی، حذف صندوقهای فیزیکی و حرکت به سمت پرداخت صدقه از طریق الکترونیک است.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ پایگاه در کهگیلویه و بویراحمد وظیفه جمع آوری زکات را بر عهده داشتند، افزود: ۱۰ میلیارد ریال زکات فطریه در عید فطر امسال در این استان جمع آوری شد که افزایش سه برابری نسبت به سال گذشته داشت.
وی با اشاره به اینکه ۳۸۰ میلیارد تومان نیز زکات فطریه در روستاهای استان جمع آوری شد، تاکید کرد: این میزان زکات فطریه بین نیازمندان روستاها توزیع شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۱۵۰ میلیون تومان نیز از کارت خوانهای نانواییها زکات فطریه جمع آوری شد.
قلی پور با بیان اینکه هفت هزار و ۸۵۱ یتیم در استان وجود دارد، بیان کرد: در ۱۶۰ پایگاه استان ۲ هزار و ۱۸۳ حامی جذب شد که این افراد حامی ۳ هزار و ۴۲۰ یتیم را بر عهده گرفتند.
قلی پور اظهار کرد: ۱۵۰ هزار افطاری با هزینه ۱۰۳ میلیارد ریال، ۲۶۰ هزار پرس غذای گرم با هزینه ۳۷۰ میلیارد ریال و ۹ هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی با هزینه ۹۷ میلیارد ریالی در ماه رمضان امسال بین نیازمندان در قالب طرح به عشق علی توزیع شد
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری «آرمان دنا»ندای مردمی پیشرفت، اخبار گوناگون استان کهگیلویه و بویراحمد با تکیه برپیشرفت و توسعه اقتصادی
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.