دستگاههای اجرایی برای راهنمایی و ارشاد رسانهها از طریق اداره ارشاد وارد شوند، نگاه دولت این هست که برخورد قهری با رسانهها نشود و دولت وارد شکایت و شکایت کشی نشوند؛ توصیه من این هست که اگر قبلاً کسی شکایتی انجام داده شکایتش را پس بگیرد، البته این دستمایهای برای رسانهها نشود.
وی افزود: این انتظار را داریم که همدلی و همراهی داشته باشیم و رسانهها بازوی دولت در مسیر توسعه باشند، دست همه شما را به گرمی میفشاریم، شاید شما رفیق ما نباشید؛ ولی ما رفیق رسانهها هستیم.
رحمانی در خصوص آسیبهای اجتماعی استان بیان کرد: شش جلسه شورای تأمین به دلیل حساسیت این موضوع داشتیم، در ۹۰ درصد شاخصهای آسیبهای اجتماعی روند کاهشی را داریم و وضعیت ما نسبت به متوسط کشور بهتر است. افزایش کشفیات مواد مخدر به دلیل اینکه در مسیر ترانزیتی قرار داریم، اتفاق خوبی است.
وی گفت: انعکاس موضوعات آسیبهای اجتماعی باید بااحتیاط انجام بگیرد، چرا که انعکاس بیرونی و درونی آن تبعات دارد. برخی از آسیبهای اجتماعی خاص به نسبت استانهای زاگرس نشین بالا است و تلاش داریم که این آسیب به یک تعدیل برسد.
وی با بیان اینکه دغدغه ما آموزش هست، گفت: یکی از موضوعاتی که در بدو ورود پیگیر برگزاری آن بودیم جلسه شورای آموزشوپرورش و جلسه کارگروه پژوهش و فناوری بوده است، محوریت در این حوزهها باید بحث ارتقای آموزش و پژوهش باشد، دانشگاهها و آموزشوپرورش نباید سیاستزده شوند.
رحمانی خاطرنشان کرد: پایینبودن معدل دانشآموزان نشان میدهد که در وضعیت مناسبی نیستیم و تأکید ما این بوده که تلاش کنیم این جایگاه ارتقا پیدا کند.
رحمانی در خصوص دغدغه آب مردم بویراحمد گفت: تلاش بر این هست که سد تنگ سرخ زودتر از زمانبندی به بهرهبرداری برسد.
وی در خصوص ترافیک شهر یاسوج گفت: جلساتی را با شهرداری داشتیم و فردا جلسه خاص با شهردار و شورای شهر یاسوج داریم، همینطور یکی از اولین پیگیریهای ما برگزاری نشست با معاون عمرانی وقت وزیر کشور بود که هفته گذشته نیز معاون عمرانی آقای شهامت پیگیری کردند، چرا که ۵۶ درصد جمعیت بویراحمد شهرنشین هستند.
رحمانی با اشاره به اینکه مدیریت شهری باید بازنگری شود، افزود: به جد پیگیر هستیم که چهره شهرها متناسب با طبیعت و فرهنگ مردم منطقه شود.
رحمانی ادامه داد: یکی از دغدغههای من شایستهسالاری است، ازیکطرف دولت جدید مستقر شده و از طرفی باید به دنبال این باشیم که مدیران توانمندی را در دولت داشته باشیم، انتصاب مدیران شایسته نیاز به زمان بیشتری دارد و ما سعی میکنیم یکی از اصلیترین شاخصهها در انتخاب مدیران شایستهسالاری باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در کار با هیچکسی شوخی نداریم، مهمترین ملاک ما برای همکاری در سیستم اداری کار و تلاش است و از همه انتظار داریم در مجموعههای خود اولویت را پیگیری مسائل و مشکلات استان قرار دهند و زیرمجموعهای که انتخاب میکنند دارای ایده و راهکار باشد.
رحمانی در خصوص صنایع تبدیلی استان گفت: آمار سردخانههای استان به ۳۰ هزار تن رسیده و ۱۲ هزار تن نیز در دستکار است.
وی افزود: در خصوص تسهیلات ازدواج، حدود ۵۰ درصد تسهیلات پرداخت شده و بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر تسهیلات ازدواج پرداخت شده است، دوستان قول دادهاند سرعت کار را بیشتر از قبل کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حل مشکلات استان گفت: قول صددرصد برای حل مشکلات میدهیم، ولی اینکه بخواهیم همه مشکلات را یکجا حل کنیم چنین نیست؛ ولی این قول را میدهیم که در یک دوره زمانی مشکلات را حل کنیم.
رحمانی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: رسانه به عنوان یکی از مؤثرترین ابزارهای اطلاع رسانی نقش کلیدی در توسعه پایدار است و استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیتهای فراوان دارد؛ هم در بخش نفت و گاز و هم در بخش کشاورزی، گردشگری و گیاهان دارویی.
وی افزود: اگر رسانهها و بخش اجرا و خصوصی کنار هم قرار بگیرند، قطعاً کارهای بسیار بزرگی انجام میگیرد.
وی به نقش رسانهها اشاره کرد و گفت: یکی آگاهی بخشی و اطلاع رسانی است، اطلاع رسانی میتواند راجع به نارساییها باشد یا در خصوص اقدامات و توانمندیها. ما هم نباید این انتظار را داشته باشیم که رسانهها صرفاً به عملکرد دولت بپردازد و دیگر اطلاعات را منتشر نکند. ما وظیفه داریم همه اطلاعات را در اختیار مردم بگذاریم. قطعاً هر چه ما اطلاعات امیدوار کنندهای داشته باشیم، انرژی مثبتی در سطح جامعه ایجاد خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: به طور مثال درج اخبار خودکشی میتواند یک چرخه منفی ایجاد کند و رنجشی را در سطح جامعه ایجاد کند و از طرفی بیان واقعیتها و اطلاعات مثبت چرخه مثبتی در سطح جامعه رقم میزند و حرکت رو به جلو خواهیم داشت.
رحمانی ادامه داد: ما نیازمند جذب سرمایه گذار و حضور گردشگر هستیم؛ لذا بخش مثبت اخبار خیلی به تحقق این اهداف کمک میکند.
وی به شفافیت و پاسخ گویی مدیران اشاره کرد و گفت: شفافیت سبب میشود که ما بدانیم ضعف ما کجاست و چطور برای رفع آنها قدم برداریم، برنامه ریزی کنیم و راهکار ارائه دهیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نقد را لازم دانست و گفت: اما نقد باید منصفانه باشد و نباید دارای محتوای تخریب باشد؛ چرا که مسیر توسعه را بر میگرداند. انتظار داریم که نقد داشته باشیم اما در سایه انصاف و عدالت باشد.
رحمانی با بیان اینکه الان میخواهیم مسیری را شروع کنیم و باید بدانیم در چه وضعیتی قرار داریم و چه کاری باید انجام بدهیم، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ وسعت و جمعیت استان 27 کشور است.
وی افزود: برای تأمین آب شرب شهر یاسوج و روستاهای اطراف به دنبال سرعت بخشی به سد تنگ سرخ هستیم. پیگیر منابع مالی این پروژه نیز هستیم.